top of page

‘Wij leveren alles wat met video te maken heeft’


Welke diensten of producten leveren jullie?

“Wij leveren verschillende diensten aan de meest uiteenlopende bedrijven. Om te beginnen zijn wij een videoproductie bedrijf. Alles wat met video te maken heeft leveren wij, denk aan bedrijfsvideo tot en aftermovies. Maar om meer te biedem aan onze klanten, leveren wij ook foto’s van hen bedrijf of event. Daarbij beheren wij ook voor bedrijven hen social media kanalen en kunnen wij lucht video en fotografie aanbieden.”


Waarom moeten klanten voor jullie kiezen?

“De reden dat wij anders zijn dan een ander videobedrijf is dat je bij ons niet alleen een video en/of foto’s geleverd krijgt. Maar je bestelt bij ons de hele service. Een van die services zijn dat we je bijvoorbeeld door een Track & Trace-code op de hoogte houden van de status van je video en/of foto’s. Zo krijg je de juiste beleving en de kwaliteit die je zou verwachten van ons.”


Wat is volgens jullie het geheim van succesvol ondernemen?

“Het geheim van onze onderneming is dat we alles met vol passie doen. Onze handen jeuken als we weer een heel tof project mogen neerzetten en mogen leveren. Er is niks leuker dan een verhaal te vertellen via beeld. Daarbij werken we met een jong enthousiast team. Waardoor niks te gek is en alles mag.”


Wat zijn jullie plannen of ambities voor de toekomst?

“Door ons enthousiasme krijgen we een hoop plannen en leuke ideeën. De leukste plannen die wij hebben zijn toch met de meest innovatieve technieken te gekke content maken voor onze klanten. Denk aan VR, 3D, AI en veel meer.”


https://www.rodi.nl/westland/zakelijk/340019/wij-leveren-alles-wat-met-video-te-maken-heeft

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page