top of page

Lancering de nieuwe Range Rover Sport

Enkele weken geleden hadden wij het genoegen om aanwezig te zijn bij Breeland, waar we de introductie van de nieuwe Range Rover Sport hebben mogen vastleggen.


Het was een eer om te worden uitgenodigd om deze onthulling bij te wonen en om samen te werken met het geweldige team van Breeland. We waren volledig gefascineerd door de nieuwe Range Rover Sport en waren vastbesloten om de schoonheid en innovatie van deze auto vast te leggen op beeld.

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat van onze inspanningen en we zijn blij dat we Breeland hebben kunnen voorzien van een prachtige video en foto's van deze introductie. Het was een bijzondere ervaring om de emoties en opwinding van de aanwezigen te kunnen vastleggen en te vertalen naar beeld.

We zijn dankbaar voor de kans die we hebben gekregen om de nieuwe Range Rover Sport te presenteren en zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze introductie. Het was een geweldige samenwerking en we kijken uit naar de volgende uitdagingen die ons te wachten staan.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page